Sunday, April 13, 2014

Bersabar dan bertabahlah wahai hati

Hai!

Sebelum cerita apa2 meh lihat dulu nie.

Hatiku sedih tapi redha

Lihatlah apa dah jadi dgn lampu Ikea kita nie. Asalnya lampu tido, then dah dapat lampu tido baru hadiah kawen haritu and mmg rupa lampu tido, maka letaklah lampu Ikea nie di ruang tamu since lebih sesuai. Even lampu murahan tp kan boleh jd accessory di ruang tamu, tp lihatlah dunia apa yg telah terjadi nieee??!

Nie semua kerja Ash my big kitten. Jerit je la mampu, "ASH! DONT!!" tapi faham ke kucen tu? yg penting bg dia seronok kennnn. Lepas tgk dah half koyak, si KC pun join kasi koyakkan lagi. Redhaaa. 

Lagi satu kes suka sangatlah kacau kalau kita nak menaip. Mesti nak tlg taip jugak skali. MESTI! okeh. MESTI. nak nak si KC tu. Ya ampunn, seronok sgt agaknya bunyi keyboard nie ditekan2. Ash tu pulak pantang. Mcm kita ckp super duper attention seeker, kalau KC tido dia takda kawan, so dia nak kita layan dia, tgk dia buat apa. Kalau x, dia bunyi MIOW MIOW yg sangat bingit, bila kita tgk dia, dia miow2 slow. Kalau kita mengadap laptop nie lagi la, saja lalu depan muka, pijak keyboard, siap kadang tu boleh landing atas keyboard. Bila kita angkat letak tepi, dia bangun kacau lagi. Last2, geram punya pasal ada dua option je, satu tutup laptop, habis cerita. Second option, nie baru discover secara xsengaja. Dia xsuka org tiup muka dia. Apa lagi, kita fuhhhh fuhhhh la dpan muka dia. HAHAHA! terus merajuk tido dkat tangga. LOL

Kucen nie boleh jadi peneman dan penghibur malah pengannoy jugak kadang2 bila dah geram sgt. jap2, capture pic KC maen dgn lampu. 

Bahagia betul. And sorry, pic xcantik since zoom xhengat. 

NVM babies, me love you. Pergilah kau maen lg benda lain pulak, asal kau happy. haha!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...