Saturday, June 14, 2014

Dear Cassey Mommy

Dear Cassey mommy,

Lepas abg ash tinggalkan mommy, now Cassey pn pergi tinggalkan mommy. To mommy n daddy da redha. Kami xsampai hati tgk Cassey trrseksa lawan skit. Suppose today mommy bawak Cassey pegi second vaksin tp Cassey xboleh tggu da. Mommy tau u miss abg ash so much. Xsabar nak jmpa abg Ash. Please tell him, that mommy miss him so much and be good there. Cassey Sgt kuat, strong girl total nak law an sakit Cassey, cuba bangun even kaki dah xlarat and paling mommy and daddy xboleh lupa mass Cassey menghadap kematian. Mungkin turn sakaratul maut. Daddy n mommy menangis DOA kat Allah mudahkan cassey pergi jumps Dia. Cassey mommy rindu Sgt flat Cassey. Mommy rasa lemah Sgt syg. Mommy xda kawan bila daddy kerja hair sbtu. And Cassey tau x, daddy siap Google Lagi tau "perkara dilakukan selepas kematian kucing" and 'tempat menarik dilakukan di johor". mommy curi2 tgk his browsing history. But don't worry dear, mommy xakan sekali-kali lupakan Cassey and abg Ash, u both my first baby. Very first baby. And td lepas mommy kebumikan Cassey, we had sweet talk bout u both syg. We used to call u baby Cassey baby Cassey and syg mommy pun dtg mcm faham je. Mommy and daddy puas dpt jaga Cassey till ur last breath baby. Don't worry, mommy will be good too here just of course I'll be miss u both like a lot.

Warm hugs and kisses from mommy and daddy. :*


  • aa

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...