Friday, August 29, 2014

Comel ikan paus abang bersidai

hai!

Kelakar kan? kan? kan? at the same time comel sgt!

Tadi waktu lunch duduk semeja with my QCs, and dgr la sorang-sorang bercerita pasal life memasing. Jarang dapat bercerita yang bukan pasal kerja dgn QC nie semua.

So, ada one of my QC misha. Before tu dia tunjuk la gambar masa dia muda (baca: belum kahwin). OMG! sgt kurus oke. Tapi sekarang mmg macam Doraemon. Amboi! pandai ckp org kan. hahaha. but its true. Sampai pernah satu masa my colleague Ms Cheang tiup rubber gloves smpai kembung lepas tu ckp "ini tangan Misha" Gelak satu lab. luckly Misha nie bukan jenis ambil hati.

Oke, smbung cerita lunch hour tadi.

Lepas tu dia cerita la pasal husband dia nampak dia pakai baju kelawar baring dkat sofa. I tot dia nak ckp pasal romantik2 ke hapa.. lepas tu husband dia ckp " comelnya ikan paus abang bersidai" OMGGG!!! kecik hati tau! but at the same time sgt comelllll...

And ada satu haritu dia ckp saja letak kaki dia atas kaki husband dia masa baring2, and husband dia ckp "alamak! ada pemberat laaa" hahahahhaa.

And part paling best dia ckp husband dia before kahwin keluar dgn perempuan2 lain siap makan sebelah2 meja. masa tu boyfriend lagi. tapi lepas kahwin nie husband dia xberani dah nak keluar dgn perempuan lain. ayat husband dia "Abang mmg xkuar dgn perempuan lain dahhh. dulu penumbuk sayang xtakut pun, sekarang mmg xberani lahhh" hahahahaha. lawak lawak..

Saja nak update blog dgn cerita QC kita sorang nie. comel sgt lah!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...