Wednesday, October 1, 2014

Tidak puas hati

Hai!

Terasa sungguh tidak professional sungguh mengadu hal kerja dan tidak puas hati tentang kerja dalam blog. huh!

Jadi mari beritahu blog saja. hari ni hari tak puas hati di tempat kerja. hanya suka2 tidak puas hati. ini mungkin boleh dikategorikan kepada separa professional. gittewww.

Just change the topic tiba2 mcm selalu kita buat.

Raya haji raya dimana? saya raya dirumah ibu mertuaku. Kasihan husband, raya puasa haritu kena kerja straight. xdapat raya dgn family. so, this is my very 1st raya jauh dr family. I dont know how it will be. am I gonna be okay? akan menangis atau tidak? tunggu saja. hahahahahaha. but now dah terasa rindu sgt dgn mama. lepas kawen nie rasa jauh sgt dgn family. nak balek weekend, nnti rindu husband. nak tunggu husband xbalek2. kahkahkah!

Oh ye, this weekend is our first anniversary!!!! i mean wedding anniversary!!! amagad!! kejap sgt setahun tu berlalu. mcm sekejap sgtttt! seriously. mimpikah aku? rasa baru semalam hati berdebar2 tunggu malam pertama! kahkahkah! eh?!

Planning of something. tp xtau nak buat yg mana satu. any suggestion? home made romantik dinner? hotel? vacation of course no. dah tentu sabtu dah balek kg kena masak ketupat oi. hahahaha. ada idea x? ada idea x?????? pleaseeeee.... ingt nak buat home made dinner. nak buat entree, main course and dessert sendiri. dah apply cuti-cuti cinta pun jumaat tuuuu. ottoke??! ottoke??!!!

Jangan mood swing here swing there sudah. mmg satu hapa pun xjadi. mcm planning nak buat nasi goreng. siap2 suruh husband masak nasi, nanti balek kerja tinggal buat nasik goreng je. balek rumah, merajuk, last2 jadi nasi lauk telur mata dgn kicap. kahkahkah! berdosa kah aku??? lol. kbai!

4 comments:

Wahidah Aziz said...

buat homemade candle light dinner. Pastu tiup belon banyak2 letak atas lantai penuh satu rumah (boleh tahan romantik jugak aku nih). Kalau penat satu rumah, satu bilik pun cukup. Dekat hall, letak lilin wangi2 banyak2 je cukup. Eh kau guna satu dah la idea tu. Lagi satu, guna taun depan. Hahaha

Ct DJa said...

hahaha. idea boleh tahan, xboleh tahan aku nak buatnyaa. last2 pergi makan seafood. OMG! first time makan lobster! meh dtg jb patpat, nnti aku belanja makan. tp kena dtg awal bulan. hahahaaha

Wahidah Aziz said...

hahaha. kau kat jb eh sekarang? baik! nanti aku serang di awal bulan kalau ade rezeki yg lebih berupa wang ringgit. hahaha

Ct DJa said...

ha'ah. specific lagi dkat pasir gudang. sila roger2 ye cik nuyulll... hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...