Saturday, May 2, 2015

My labour day

Hai! 

Happy labour day uols. 
Amacam? Best x cuti lama? Mestilah best kan. Aku cuti smpai ahad je sbb company xamek wesak. Xpe2.. Redha.. Kesian husbaney kena jd jebeng. Kena kerja harini. Gara2 xda sorang pun budak site dtg kerja, safety, kerani, apatah lagi engineer and others supervisor. So pagi2 boss dia dah bising, no one at site but lorry concrete dah sampai. 600meter tp guna pump. Termasuk inspection tmpat dia skali, balek esok pagi. So, aku decide nak dduk kg dlu. Ahad esok baru balek. Kalau kat rumah mesti sensorang.. Even ada midnight and paris xsama kalau ada org. Hehehe 

Semalam balek kg dkat melaka. Pengkalan balak. Sedara-mara buat kenduri makan2 kat umah nenek. After tu p pantai. Nampak husbaney tu geram je tgk air. Kalau sbtu xkeje mau dia ajak stay sana lettew. So after lepak2 pantai, kami bertolak balek. Tp singgah Nagoya, beli baju raya siap2. Sedondon uols. Syoknyaa! Haha. Aku nie mmg jenis addict dkat laki sendiri. Sapa lagi nak addict kat laki aku kalau bukan aku. Kalau ada yg lain nak addict sama meh aku flying kick wacha wacha. Hahaa! 

Then, mama nak balek muar dah. Xpe, weols pegi MITC, ada bigbadwolf and warehouse sale under ape ntah. Semua sportshoes, jersey and whatsoever. Tp rasanya dkat JPO lg murah kot. Iols beli la 2 buku chicken soup series and satu novel xtau apa. Baru nak try baca. Dulu beli buku lizzie mcguire. Lol. And satu lg buku cakes for kidsssss! Yes, cita2 besar nak buat cakes sendiri bila ada kids nnti. Hahahaha. 

Tq husband for the best day ever. Rasa bercinta sgt! Selalu kita complaint, ayang da lama xbercinta. Jom la jalan2. Selalu g mana2 mesti mcm ada tujuan/kerja or keluar skjap je. Dah lama xjalan the whole  day and bercinta. Besttttt sgttttt!!! I love you so muchhhhh! Ahhh. So in love. Kbai. Nak bergayut dgn husband lg. 😭

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...