Wednesday, December 16, 2015

Ttc: akak urut

Hye!! 

Happynya! Nak share dkat sini.. One of my friend dah pun berjaya preggy lepas kita suggest dkat dia berurut dgn akak yg kita pergi sebelum nie.. 

Alhamdulillah... Seronok sgt dpt tlg kawan2 yg senasib tggu rezeki anak nie. Yela.. Berurut nie asbab je. Yg bagi rezeki nie Allah. Tp kita pun kena berusaha kan. Mana ada benda dtg bergolek. Umpama takda baby dancing, harapkan ada baby. Mana mungkin???!! Hhahahahahahaahahahahaha. Keyh. 

Next time kalau rajin kita bg tips hasil pengkajian dan pembacaan pasal ttc kita update blog lg. ok? Byeeee

2 comments:

seha fuad said...

ouh..dja berurut erk..seha ada dengar juga pasal berurut dapat membantu seseorang tu hamil...ada juga plan sebelum ni, tapi tak sempat nak berurut dah preggy. tapi time preggy jgn berurut tau. org kata xelok

Ct DJa said...

Ha'ah.. Ada p berurut sbb dah setahun lebih kan.. Sbb benda dlm nie bukan kita tau. Rahim ke bawah ke, atas sgt ke, senget ke, urat keras ke. Mcm2.. Hehehe. Alhamdulillah.. Kita usaha, Allah yg bg.. Lepas preggy xda dah p urut. Ada tmpat2 yg boleh urut ada yg xboleh. Hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels